IJsbaan Rembrandtplein geopend van 16 november 2018 t/m 6 januari 2019

IJsbaan Rembrandtplein Amsterdam 2018-2019

De wintermaanden zijn weer aangebroken en dat betekent weer winterse gezelligheid in Amsterdam. Schaatsen, gl├╝hwein, kleurrijke lampjes en winterse lekkernijen; ook dit jaar vind je de gezellige ijsbaan weer op het Rembrandtplein in Amsterdam. Winterplaza op het Rembrandtplein staat garant voor onvergetelijk Hollands winterplezier!

Winterplaza (onderdeel van Kermisplaza) wenst u veel surfplezier en hoopt u vanaf half november weer te mogen begroeten op het sfeervolle en winterse Rembrandtplein!

Opening ijsbaan op vrijdag 16 november 2018

De opening van de ijsbaan wordt ieder jaar spectaculair aangepakt, dit jaar zal dat niet anders zijn. Rond 19.00 uur zal de ijsbaan officieel geopend worden, dit met o.a. de aanwezigheid van kunstschaatsers die de aanwezigen op een schaatsshow op de gladde ijsvloer zullen trakteren. Ook de IJskoningin verlaat even haar kasteel om de bezoekers op het Rembrandtplein te vermaken. Na de offici├źle opening is de ijsbaan natuurlijk geopend voor het publiek. Volop gezelligheid op deze vrijdagavond en dat natuurlijk onder het genot van een heerlijk glas gl├╝hwein en een winterse lekkernij.

IJsbaan voor Amsterdammers met 50% korting

Ben jij een geboren en getogen Amsterdammer of ben je momenteel in Amsterdam woonachtig? Dan geniet je iedere maandag en dinsdag van 50% korting op de entree van de ijsbaan ├ęn op de schaatshuur! Neem je ID kaart of paspoort mee zodat je aan kunt tonen dat je een echte Amsterdammer bent. Deze actie geldt niet tijdens de kerstvakantie.

IJsbaan te betreden vanaf 16 november 2018

De schaatsbaan is zoals ieder jaar weer in winterse sferen opgezet. Lampjes in de bomen, de zogenaamde "sneeuw"kanonnen, compleet met LED verlichte kunstbomen en natuurlijk prachtige kerstbomen op en rondom de schaatsbaan. De omringende horeca, de Duitse houten chaletjes met typisch winterse lekkernijen, heerlijke gl├╝hwein om de handen op te warmen en natuurlijk de prachtige uitstraling van het Rembrandtplein zelf, maken dit een fantastisch winteruitje.

Op en rond de ijsbaan worden jaarlijks diverse activiteiten georganiseerd. Zo zijn er bijvoorbeeld de speciale opening en de intocht van Sinterklaas. Ook kunt u op de ijsbaan in samenwerking met de omliggende horeca uw eigen feest of partijtje organiseren. Alle informatie vindt u hier.

Ook dit jaar kunt u een bezoek aan het Rembrandtplein tussen 18 november 2018 en 6 januari 2019 weer perfect combineren met een dagje shopen in Amsterdam of een bezoek aan een van de vele horeca gelegenheden rondom de ijsbaan!

De ijsbaan op het Rembrandtplein is geopend t/m 6 januari 2019.

Winterplaza wenst iedereen een fijne tijd toe op het Rembrandtplein in Amsterdam.

Toespraak opening ijsbaan 2018

De ijsbaan wordt mede mogelijk gemaakt door
Ice World

Terug naar boven

- Opening met kunstschaatsers
- IJsbaan voor Amsterdammers
- Sinterklaasintocht

Voor foto's, video's en het laatste nieuws volg je ons op Facebook:

IJsbaan Rembrandtplein Facebook